Mjukvara

Vi har mjukvaran som skapar interaktiva säljpresentationer och säljmöten som kunderna föredrar.
Läs mer

Hårdvara

Vi kan även hjälpa dig med både läsplattor och stativ till undersökningar, utställningar och mässor.
Läs mer
 

Dina kunder har en ny köpprocess

– har du ändrat säljprocessen?

Vi har verktygen som stöttar marknadsavdelningen, säljavdelningen och ditt varumärke.

Webbaserad produktionsmiljö

Skapa innehåll som utnyttjar läsplattans interaktiva egenskaper och bjuder in användaren. Få löpande tillgång till uppdateringar och nya funktioner.

Full kreativ frihet

Yooba Studio fokuserar på det kreativa och säljande. Därför är det enkelt att publicera material som följer företagets och dina varumärkens grafiska profiler.

En plattform som lyssnar till kunden på dina villkor

Vår plattform handlar om kontroll – inte att kontrollera. Du som säljchef ska veta hur många som använder uppdaterade och verifierade presentationer. Säljarna ska förstå exakt vilka framgångsfaktorer som driver deras försäljning. Marknadscheferna ska få underlag på vilket material som faktiskt konverterar. Och den som skapar innehållet har full grafisk frihet och kan enkelt följa företagets grafiska profil och identitet.

Återanvänd befintligt marknadsmaterial

Produktbilder, videor, white papers – ladda upp och strukturera innehållet helt utan programmering. Tydliga mallar hjälper dig att göra materialet interaktivt.

Skapa formulär för leadgenerering

Ta emot kunddata, skapa responsmejl och exportera informationen till ditt affärssystem. Allt hanteras i Yooba Studio.

Strukturera användare i grupper.

Skapa bättre kontroll över distribution och användande av innehåll. Användargrupper ger dig en tydlig översikt. Vilka versioner används? Vem behöver göra en uppgradering?

Distribuera innehåll enkelt och effektivt.

Distribuera innehåll utanför officiella marknadsplatser. Nya användare får ett mejl med en länk för att ladda ner presentationen. Framtida uppdateringar skickas ut automatiskt.

Taggning skapar underlag.

Allt innehåll i Yooba Studio har en egen etikett. Det gör att du enkelt kan visualisera och snabbt se vilket innehåll som används.

Exportera data till befintliga system.

Exportera enklare data från fält och formulär som skapas i Yooba. Vårt API möjliggör även djupare integreringar med era affärssystem.

 

Säkra stativ med inbyggd affärsnytta

för offentliga miljöer.

Ipad, Android och Windows

Vi erbjuder marknadsledande stativ från Bouncepad som enkelt kan användas i butiker, receptionen och showrooms – och givetvis på mässor. Stativen är främst till för iPad men kan beroende på modell även passa iPad Mini samt Android- och Windows-enheter.

Branschmässor

Höj upplevelser och nyttor genom att visualisera budskap och erbjudanden samtidigt som ni förenklar det bakomliggande arbetet. Med Yooba gör du datainsamlingen och tävlingen strömlinjeformad för alla.

Internkommunikation

Genom att sätta upp en iPad med vår kiosklösning i personalmatsalen når du ut till medarbetare på ett enkelt och engagerande sätt. Ett utmärkt komplement till mejl och intranät.

Event

Skapa tävlingar och frågeformulär inför företagseventet. Du gör det enkelt i den webbaserade lösningen med hjälp av drag-och-släpp-teknik. Givetvis kan du sedan exportera den insamlade datan.

Offentliga platser

Ge bättre service och upplevelse genom att enkelt visualisera och presentera servicefunktioner. Eller varför inte erbjuda en stunds meningsfull avkoppling med säker surf eller en tävling?

Detaljhandel

Med Yooba presenterar och visualiserar du företagets produkter på ett intuitivt och interaktivt sätt. Appen hjälper kunderna att fatta ett köpbeslut direkt i butiken och ger samtidigt säljarna ett stöd när de presenterar produkterna.

Museum

Med en iPad-installation kan du skapa interaktiva lösningar som ger besökaren detaljerad information om utställningen och föremålen. Givetvis kan du lika gärna använda text och bild som ljud och video.

Från enkla och temporära lösningar för mässor – till fasta offentliga installationer. Vi hjälper dig med både mjukvara och hårdvara.

Kontakta oss nu
Floorstanding

Floorstanding

Ett perfekt iPad-stativ för showrooms och utställningsytor. Det kan fästas i golvet, men är tack vare den tunga bottenplattan stabilt även som fristående stativ.
Floorstanding slim

Floorstanding slim

Samma användningsområde som Floorstanding, men med mindre fot. Ett platssnålt stativ som behöver fästas i golvet.
Floor flex

Floor flex

Det är bara att slå sig ner. Stativet inbjuder till interaktion och komfort med sin böjbara hals. Fungerar utmärkt för sittande användare.
Floor flex slim

Floor flex slim

Användarvänlighet med böjbar hals. Den minimala foten sparar värdefull yta och gör stativet tillgängligt för exempelvis rullstolsburna.
Static 30

Static 30

Fungerar för interaktion på nära håll eller när stativet behöver monteras på något lägre höjd. Kan installeras i både landskaps- och porträttläge.
Static 60

Static 60

Utmärkt för att visa innehåll på något längre avstånd eller när stativet monteras på en högre placerad yta. Kan installeras i både landskaps- och porträttläge.
Flex

Flex

Bouncepads Flex är en mångsidig och flexibel lösning för många ändamål. Den böjbara halsen gör installationen både användarvänlig och intuitiv.
Flip

Flip

Den perfekta lösningen för point-of-sale-stationer. Stativet sitter säkert på en disk samtidigt som flip-funktionen gör att även kunder kan använda läsplattan.
Branch

Branch

Exponerar iPaden på vertikala ytor med lutning uppåt. Passar för installation på något lägre höjd. Kan installeras i både landskaps- och porträttläge.
Desk

Desk

Idealisk lösning för att monteras på en disk som point-of-sale-station. Vinkeln på stativet skapar en naturlig exponering för användaren.
Lounge

Lounge

Möjliggör full mobilitet samtidigt som den är uppkopplad via usb-kabeln. En flexibel lösning som är väl anpassad till receptioner och väntsalar.
Wallmount

Wallmount

Stativet som sparar värdefull golvyta. Montera iPaden på ett säkert och ergonomiskt sätt som tydligt exponerar innehållet för användaren.
Vesa

Vesa

Fixerar iPaden på vertikala ytor och har ett VESA-kompatibelt fästsystem. Det gör att lösningen kan integreras med en mängd tredjepartssystem.
Freestanding base

Freestanding base

Kan installeras på flera av stativen för en mer mobil lösning. Bottenplattans tyngd och format gör den samtidigt skrymmande för att motverka stöldrisken.

Mobilt säljstöd

Yooba utvecklar säljorganisationer genom att stödja kunddriven dialog och att generera mötesdata i realtid. Med Yoobas lösning kan företag skapa mer kvalitativa säljmöten och validerade säljprocesser.


Gamla Torget 3
602 24 Norrköping
+46 (0)11 12 20 90
Grev Turegatan 19
114 38 Stockholm
+46 (0)8 410 035 40
101 Great Road, Suite 147
Bedford, MA 01730
USA+1 (781) 275-2211
Introduction to Yooba

 

×

Jag vill veta mer!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för samtal om hur vi kan hjälpa er med mobila lösningar och högre säljeffektivitet.

[LandingPageForm]

×

Fyll i dina uppgifter för deltagande.

[frukostseminarie]

×