Ett urval av våra framgångsrika kunder

Orkla

Säljpresentationer

 Windows   Enterprise distribution

Orkla marknadsför och säljer bland annat produkter från OLW och Göteborgskex till dagligvaruhandeln. Ett tydligt fokus i projektet ligger på säljeffektivitet, från två perspektiv: kvantitativt och kvalitativt. Det förstnämnda handlar om att ta bort administrativa uppgifter från säljarna. Där har vi integrerat lösningen med Orklas ordersystem och byggt in orderhantering direkt i presentationen. Som segmentsledande vill Orkla även höja kvaliteten på mötet och upplevelsen kring varumärket. Efter den fullskaliga lanseringen kommer Orklas egna grafiker att ta över förvaltningen av produkten.

Transportstyrelsen

Företagspresentation

 iOS   Enterprise   Kiosk distribution

Melitta

Säljpresentationer

 iOS   Enterprise distribution

Mio

Sängguide

 iOS   Kiosk distribution

 

Med Yoobas iPad-appar har vi skapat ett visuellt stöd i säljprocessen som ger oss nya möjligheter att presentera NCC och våra fastighetsprojekt. Som presentationsverktyg är lösningen effektiv och höjer upplevelsen kring vårt varumärke.

Robert Hägg, marknadschef NCC

Camfil

Produktpresentationer

 iOS   Windows8   Kiosk distribution

Camfil är en av världens största tillverkare av luftfilter. Initialt fanns ett behov av att förenkla deras produktpresentationer på mässor. Säljarna behövde på ett lättare sätt kunna hitta relevant information, och kunderna behövde också kunna hitta informationen på egen hand.

Utmaningen var att skapa en struktur som leder användaren vidare från ett givet användningsområde, och att på ett enkelt sätt tillgängliggöra fördjupande information. Som en del i det använde vi videor för att visualisera komplexa processer. Idag används presentationen globalt och med stöd för både iOS- och Windows-baserade plattformar.

Fortum

Internkommunikation

 iOS   Kiosk distribution

Casall

Produktkataloger

 iOS   Enterprise distribution

BMW

Eventmarketing

 iOS   Kiosk distribution

Med Yoobas system har vi större möjligheter att stödja Continental Foods säljare på fältet. Både för att skicka ut information och att uppdatera den. Dessutom gillar jag varumärkestänket. Att Yoobas ramverk blir osynligt och all kommunikation sker med vår kund som avsändare.

Anders Påhlsson, TopOfMind Reklambyrå

Medan andra säljer appar hjälper vi dig att effektivisera säljprocessen.

Kontakta oss för mer information

Mobilt säljstöd

Yooba utvecklar säljorganisationer genom att stödja kunddriven dialog och att generera mötesdata i realtid. Med Yoobas lösning kan företag skapa mer kvalitativa säljmöten och validerade säljprocesser.


Gamla Torget 3
602 24 Norrköping
+46 (0)11 12 20 90
Grev Turegatan 19
114 38 Stockholm
+46 (0)8 410 035 40
101 Great Road, Suite 147
Bedford, MA 01730
USA+1 (781) 275-2211
Introduction to Yooba

 

×

Jag vill veta mer!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för samtal om hur vi kan hjälpa er med mobila lösningar och högre säljeffektivitet.

[LandingPageForm]

×

Fyll i dina uppgifter för deltagande.

[frukostseminarie]

×