Den 13 & 14 maj finns vi i London och , närmare bestämt i monter 1516. Om du kommer närvara så meddela oss gärna så att vi kan planera att mötas upp, eller så kommer du förbi och säger hej.

Yooba at Sales Innovation Expo

 

Skiftet har redan börjat – är ni redo för dom nya förutsättningarna?

Stora investeringar görs på go-to-market strategier, marknadsföring och leadgenerering. Allt från produktutveckling, utbildningar till produktion av mängder av marknads- och säljmaterial.

När ni väl har lyckats kvalificera ett lead och fått till ett möte, så kommer hen och kollegor betydligt mer förberedda och medvetna om vad era lösningar kan göra för att förbättra deras verksamhet. Är det en lite större affär deltar definitivt fler beslutsfattare eller påverkare med fler (individuella) perspektiv och incitament. Med andra ord så måste ni närvara betydligt bättre rustade för ett mer kritiskt och avgörande möte. Ni måste (ibland) våga utmana kundens problemställning och samtidigt skapa förtroende.

Det är våra gemensamma utmaningar för 2015 och det är vad vi tar höjd för och presenterar på mässan.

Väl mött!

Tels que les gens de la mode portait un pull rose rose et un pantalon, en dehors de pourpre vêtue dans une ambiance mature, vraiment une sorte de fort impact visuel de contraste, il est considéré comme un pantalon rose percer la portée des enfants Robe De Mariée

.