Om oss

Här på Yooba är vi alla passionerade av försäljning,
men också drivna av målet att implementera det riktiga värdet för våra kunder.

Användarvänlighet

Utan fokus på enkelheten kan vi inte nå det slutgiltiga målet. Våra slutanvändare är säljarna, och kan vi inte leverera tydliga drivkrafter med enkla, användbara lösningar så är det svårt att praktiskt utföra de strategier som har satts upp

Tillgänglighet

Användarvänligheten bygger på tillgängligheten. Vi vill inte att säljare tappar momentum när man letar efter sitt säljmaterial i mötet. Det skapar osäkerhet och kan hämma trovärdigheten och relationenen. Det motsatta genererar en kreativ delaktighet tillsammans med köpare och med fokus på deras mål.

Säljeffektivitet

Vi utgår från 2 perspektiv – kvantitativa och kvalitativa. Ibland blir det mer fokus på det ena, ibland skapas synergier mellan de båda. Att göra saker mer effektivt skapar mer säljtid och kan vi nyttja den tiden med högre kvalité då har vi skapat säljeffektivitet på riktigt.

Vill du jobba hos oss?

Är du precis som vi driven och passionerad av försäljning så vill vi gärna snacka ihop oss med dig. Idag har vi säljare, projektledare, programmerare, kreatörer och affärsutvecklare. Det vi i första hand söker är dig med en analytisk förmåga, vilken roll du titulerar dig med är sekundärt.

11 + 10 =

Vill du veta mer om modern försäljning?

Testa vårt nyhetsbrev med tips och insikter från den globala säljexpertisen

Gamla Torget 3
602 24 Norrköping
+46 (0)11 12 20 90

 

Gamla Torget 3
602 24 Norrköping
+46 (0)11 12 20 90